Hotel Restaurant Sugas - Cazare in Sfantu Gheorghe

"Evenimente"

3DSC 0001 198

Evenimente sociale

Restaurantul cu 200 locuri este spatiu ideal pentru evenimente festive, nunti, botezuri, jubilee, aniversari, banchete, cununii, întâlniri anuale, petreceri majorat, petreceri tematice, cine festive.

Citeşte mai departe:
 

1

Hotel Sugas

Bine ati venit !

Este plăcerea noastră să vă anunţăm că vă puteţi bucura de o şedere in plin centrul Sfântului Gheorghe la fel ca şi acasa. Oaspeţii Hotelului Sugas sunt găzduiţi in camerele amenajate cu mult confort si armonie, fiind dotate cu bai, telefon, televizor, minibar si toate facilităţile de care aveţi nevoie. Suntem locaţia potrivită atât pentru turismul de afaceri căt şi pentru turismul organizat. Mobilierul camerelor este pictat, atât cu motive secuieşti cât şi cu motive de decor moderne.

Citeşte mai departe:
 

Restaurant Sugas

pano6

Untitled-1

Restaurantul Sugás îşi continuă cu mândrie lunga sa tradiţie de a-şi deservi oaspeţii din bucătăria secuiască şi internaţională. Renovat într-un elegant stil vienez, localul are cinci arii distincte pentru savurarea delicioaselor preparate culinare. Într-o atmosferă elegantă vă stă la dispoziţie restaurantul propriu zis, cu 200 de locuri unde se pot organiza diferite evenimente. Spaţiul generos este compartimentat cu ajutorul unor coloane finisate în manieră stucco-veneţiană, ceea ce crează o anumită intimitate pentru fiecare zonă. tablourile care decorează pereţii restaurantului sunt reproduceri mărite ale unor fotografii vechi ale oraşului Sfântu Gheorghe.

Click pentru a vizualiza meniul

Citeşte mai departe:
 


Meniul Zilei

LUNI 24.02.2020
Ciorbă de legume
Sarmale
Prăjitură cu mere


MARŢI 
25.02.2020
Ciorbă de cartofi cu foi de dafin
Cotlet umplut cu cașcaval cu sote de mazăre
Salam de biscuiți

MIERCURI 26.02.2020
Supă de roșii
Cotlet cu ceapăcu piure de cartofi
Salată
Minciunele

JOI 27.02.2020
Supă cu tăiţei
Piept de pui cu ciuperci șirizi-bizi
Salată
Prăjitură Mari

VINERI 28.02.2020
Ciorbă de fasolecu ciolan
Piept de pui grill cu cartofi pai
Salată
Gogoşi

Comenzi şi rezervări

0728-985365

Livrare gratuită la domiciliu

17 RON

Pentru abonament pe o saptamana 15 lei/zi

 

Facebook

Contacteaza-ne