Hotel Restaurant Sugas - Cazare in Sfantu Gheorghe

"Evenimente"

3DSC 0001 198

Evenimente sociale

Restaurantul cu 200 locuri este spatiu ideal pentru evenimente festive, nunti, botezuri, jubilee, aniversari, banchete, cununii, întâlniri anuale, petreceri majorat, petreceri tematice, cine festive.

 

Evenimente corporate

Pentru afacerea dvs. meetinguri business, conferinţe, intrunire, seminar, negociere

Din ce în ce mai des, firmele aleg muntele pentru organizarea de seminarii şi conferinţe, cursuri, şedinţe de team building şi alte evenimente interne. Schimbarea de peisaj facilitează transmiterea şi asimilarea cunoştinţelor noi, contribuie la dezvoltarea spiritului de echipă şi la consolidarea acesteia şi, în final, ajută o companie să îşi îmbunătăţească performanţa. În acest sens, hotelul Sugas vă pune la dispoziţie o sală de conferinţe spaţioasă şi luminoasă, cu o capacitate de 50 de locuri. Sala este dotată cu echipamente moderne necesare pentru susţinerea cu succes a sesiunilor de team building şi training, a conferinţelor, seminariilor şi altor evenimente corporate: videoproiector, flipchart, ecran proiecţie, LCD şi sonorizare. Pe lânga această sala vă mai putem pune la dispoziţie şi sala mare a restaurantului cu o capacitate de 140 de locuri, iar pentru 70 de persoane vă recomandăm etajul superior al cafenelei. La cerere, putem adapta modul de organizare al sălii de conferinţă la specificul evenimentului dumneavoastră. Astfel, mesele pot fi dispuse în formă de U, sală de teatru, sală de clasă sau insulă dreptunghiulară pentru a garanta reuşita întâlnirii.

DSC 0115

Bucatarie traditionala si internationala

Preparatele oferite sunt o îmbinare a bucătariei româneşti şi ungureşti clasice, meniul cuprinzând specialitaţi din bucătăria tradiţională şi internaţională, ce pot fi servite atât în restaurant cât şi pe terasă. Mâncărurile sunt atent alese, Restaurantul Sugas oferind clienţilor săi o gamă variată de sortimente şi produse rafinate, pentru toate gusturile. Aici puteţi găsi cea mai bună mâncare şi puteţi alege specialităţile bucătariei europene, româneşti şi ungureşti.

 

bucatarie

 

Meniul Zilei

LUNI 01.03.2021
Ciorbă de legume
Escalop a’la Brașov cu cartofi aurii
Murături asortate

Salam de biscuiți


MARŢI 02.03.2021
Ciorbă de varză ardelenească
Friptură de porc la tavă cu sos de roșii și cartofi natur
Gogoși


MIERCURI 03.03.2021
Ciorbă  ardelenească
Piept de pui cu sos de ciuperci și rizi-bizi
Sfeclă roșie
Prăjitură cu mere


JOI 04.03.2021
Supă cu tăiţei
Cabanos cu cașcaval cu iahnie de fasole
Varză murată
Prăjitura Mari

 

VINERI 05.03.2021
Ciorbă de fasole cu ciolan
Șnițel vienez de pui și cartofi prăjiți
Salată de varză
Pandișpan pufos

 

Comenzi și rezervări

0728-985365

Livrare gratuită la domiciliu

19 RON

Pentru abonament pe o săptămână 17 lei/zi

 

 

 

 

Facebook

Contacteaza-ne