Hotel Restaurant Sugas - Cazare in Sfantu Gheorghe

"Evenimente"

3DSC 0001 198

Evenimente sociale

Restaurantul cu 200 locuri este spatiu ideal pentru evenimente festive, nunti, botezuri, jubilee, aniversari, banchete, cununii, întâlniri anuale, petreceri majorat, petreceri tematice, cine festive.

 

Evenimente corporate

Pentru afacerea dvs. meetinguri business, conferinţe, intrunire, seminar, negociere

Din ce în ce mai des, firmele aleg muntele pentru organizarea de seminarii şi conferinţe, cursuri, şedinţe de team building şi alte evenimente interne. Schimbarea de peisaj facilitează transmiterea şi asimilarea cunoştinţelor noi, contribuie la dezvoltarea spiritului de echipă şi la consolidarea acesteia şi, în final, ajută o companie să îşi îmbunătăţească performanţa. În acest sens, hotelul Sugas vă pune la dispoziţie o sală de conferinţe spaţioasă şi luminoasă, cu o capacitate de 50 de locuri. Sala este dotată cu echipamente moderne necesare pentru susţinerea cu succes a sesiunilor de team building şi training, a conferinţelor, seminariilor şi altor evenimente corporate: videoproiector, flipchart, ecran proiecţie, LCD şi sonorizare. Pe lânga această sala vă mai putem pune la dispoziţie şi sala mare a restaurantului cu o capacitate de 140 de locuri, iar pentru 70 de persoane vă recomandăm etajul superior al cafenelei. La cerere, putem adapta modul de organizare al sălii de conferinţă la specificul evenimentului dumneavoastră. Astfel, mesele pot fi dispuse în formă de U, sală de teatru, sală de clasă sau insulă dreptunghiulară pentru a garanta reuşita întâlnirii.

DSC 0115

Bucatarie traditionala si internationala

Preparatele oferite sunt o îmbinare a bucătariei româneşti şi ungureşti clasice, meniul cuprinzând specialitaţi din bucătăria tradiţională şi internaţională, ce pot fi servite atât în restaurant cât şi pe terasă. Mâncărurile sunt atent alese, Restaurantul Sugas oferind clienţilor săi o gamă variată de sortimente şi produse rafinate, pentru toate gusturile. Aici puteţi găsi cea mai bună mâncare şi puteţi alege specialităţile bucătariei europene, româneşti şi ungureşti.

 

bucatarie

 

Meniul Zilei

LUNI 23.11.2020
Ciorbă de porc cu zeamă de varză
Friptură de porc la tavă cu sos de roșii și cartofi natur
Salam de biscuiți

 

MARŢI 24.11.2020
Ciorbăde ardei umpluți
Cotlet de porc la grătar cu sos de muștar și piure de cartofi
Prăjitură cu mere

 

MIERCURI 25.11.2020
Ciorbă de cartofi cu tarhon
Papricaș de pui cu paste
Gogoși

 

JOI 26.11.2020
Supă cu tăiţei
Ceafă de porc la grătar cu salată de cartofi
Prăjiutra Mari

 

VINERI 27.11.2020

Ciorbă de fasole cu ciolan
Șnițel vienez de pui și cartofi prăjiți
Salată de varză
Pandișpan cu miez de nu

Comenzi și rezervări

0728-985365

Livrare gratuită la domiciliu

19 RON

Pentru abonament pe o săptămână 17 lei/zi

 

 

 

 

Facebook

Contacteaza-ne