Sugas szálloda és étterem - Szállás sepsiszentgyörgyön

SUGÁS VENDÉGLŐ

A SUGÁS VENDÉGLŐ ÁTALAKÍTÁS MIATT, IDEIGLENESEN ZÁRVA VAN!!!!

 

pano6

Untitled-1

 

 

 

NYÁRIKERT

sl4

Forró nyári napokon a cigányzenészeket hallgatva, pihenhetnek a kényelmes férőhellyel rendelkező Sugás nyárikertben.A tömör fából készült bútorok elrendezése elegáns és diszkrét hangulatot ad a kerthelyiségnek.

KUPOLA TEREM

Egy másik helyiség at Kupola terem, ahol a mennyezet középpontjából emelkedik ki egy üvegkupola, mely különleges kinézete mellett előnyös a természetes napfény, valamint a szellőztetés szempontjából. Itt a falak velencei-stukkó eljárassal vannak készítve, mely a padlóvilágítással együtt tökéletes a szűkkörű, hangulatos, modern események megünneplésére. Ez a 90 nm-es, 50 férőhelyes terem ideális üzleti találkozók, szemináriumok, konferenciák, tanfolyamok, csapatépítő találkozók és egyéb rendezvények lebonyolításához.

PROTOKOLL TEREM

Az étterem nagyterméből, két tekintélyes ajtón keresztül nyílik a protokoll terem (ovális terem), itt található egy 24 személyes ovális asztal, egy kristálycsillár és egy régi kristálytükör. Ezt a termet kisebb létszámú magas szintű találkozók, különböző termékbemutatók és egyéb társasági események megszervezéséhez ajánljuk.

Sugas Caffee

Untitled-1

Sugas Cafe menu leiras

 

Sugas Cafe menu AMERICANO

Sugas Cafe menu CAFFE LATTE

Sugas Cafe menu CAFFE LATTE

Sugas Cafe menu CAPPUCINO

Sugas Cafe menu CORTADO

Sugas Cafe menu DOPPIO

Sugas Cafe menu ESPRESSO MACCHIATO

Sugas Cafe menu ESPRESSO

Sugas Cafe menu FLAT WHITE

Sugas Cafe menu ICE COFFEE

Sugas Cafe menu RISTRETTO

Étterem története

A huszadik század elején, mai Sugás étterem helyén egy kis fogadó nyitotta meg kapuit, amely gyorsan hírnevet szerzett magának. Eredeti épületet Korona néven a századelőn Hámori, majd Kónya Antal bérelte, hogy aztán 1916-ban Lusztig Gyula tulajdonába kerüljön, aki 1921-ben átalakítja és új teremmel bővíti. Ivó (kocsma) és vendéglő részlege volt, az udvarban pedig beálló a szekerek és fogatok részére. Lusztig 1925-ben nyitja meg a mai kerthelyiség elődjét, ahol egy 1928-ban készült felvételen középen Lusztig Gyulát látjuk, mögötte balról Székely Lajost, akkor mint pincért, de aki késöbb évtizedekig vezette a vendéglőt. 1928-ban újabb átalakitás következik, Caffe Restaurant néven nyitja meg újra Lusztig a vendéglőt, ahol előbb Bámbó Béla, majd Muszta Feri és zenekara szórakoztatják a vendégeket. A Lusztig vendéglő 1934-ben Bálinth István, majd Pál Ferenc bérlő kezébe kerül Székely Vendéglő néven. Az ötvenes években államositják. 1963-ban történt átalakítása után a terem és a kerthelyiség Székely Lajos iranyítása alatt működött, egészen az 1980-as évekig, majd 1989-ig Székely Lajos fia, Attila vette át, Sugás vendéglő néven.A forradalom után az Eves KFT bérelte a vendéglőt, teljes leromlásáig illetve bezárásáig. A korszerű felújítás 2002-ben kezdődött és 2003-ban folytatódott a ditrói születésű osztrák állampolgár, Fülöp László által, aki megvásárolta és átalakította jelenlegi formájába, majd 2004 április 17-én visszaadta Sepsiszentgyörgynek a megújult formajú, de régi varázsát újraidéző Sugás vendéglőt.

Bővebben:
 
Sugás szálloda

1

Sugás szálloda

Üdvözöljük!

Sugás Szállodát 2005 áprilisában avatták fel, jelenleg a legjobb szolgáltatásokat nyújtó hotel városunkban. A megyeszékhely belvárosában elhelyezkedő 3 csillagos Sugás Szálloda 24 kétágyas szobával, valamint 4 apartmannal rendelkezik. Minden szobában van fürdőszoba és zuhanyzó, internetkapcsolat, telefonvonal, kábel TV és minibár.

Bővebben:
 


NapiMenü

HÉTFŐ 17.06.2024
Fokhagymás cibreleves
Lerben sült nyakkaraj párolt káposztával
Keksz szal
ámi

KEDD 18.06.2024
Görög húsgombóc csorba
Bolognai spagetti
Tejbe rizs


SZERDA 19.06.2024
Tyúkhúsleves cérnametélttel
Brassói aprópecsenye aranykrumpli
Savanyúság
Pánkó


CSÜTÖRTÖK 20.06.2024
Csirkebecsináltleves
Panírozott süllőszelet natúr krumplival és tartármártással
Puding


PÉNTEK
21.06.2024
Salátás paszulyleves
Miccs szalmakrumplival és mustárral
Darázsfészek

*

Rendelés - Comenzi

0728-985365

Ingyenes házhoz szállítás
Livrare gratuită la domiciliu

33 RON

Heti bérlet esetén 30 lej/nap
Pentru abonament pe o saptamana
30lei/zi

 

Facebook